SZEMELY "JÓ" AKARÓLA

2013.11.06 16:19

Ismét hallatta hangját a "falu rossza". Sajnálattal értesültünk róla, hogy  névtelen bejelentő, akinek annyi becsület, bátorsága nincs, hogy nevét adja a bejelentéséhez, a Polgárőrség lejáratására irányuló bejelentést tett a megyei iroda felé és fenyegető megjegyzést az országos  központot említve. Célja a Polgárőség lejáratása, ellehetetlenítése, ami nem fog sikerülni neki! Mivel nem az első ilyen jellegű bejelentését tette, így ismerik már a hangját is, és a személyét is,. Ennek alapján nem veszik komolyan  a bejelentését, mivel tudják, hogy  rossz indulatból  teszi, amit a Polgárőrség ellen kitalál, és semmi valós alapja nincs. Az ilyen megnyilvánulásaival  saját magát minősíti, a tudatlanságát és a hozzá nem értését hozza nyilvánosságra ezzel. Ő az, aki már  elvesztette a szavahihetőségét, becsületét, hitelességét, a tisztességes  és becsületes emberek előtt.  Sajnálatos, hogy ilyen alakkal kell egy közösségben élnünk, aki a falunk közbiztonságának és a lakosság biztonság érzetének árt, és az aljas és hazug bejelentéseivel lejártani akarja a polgárőrséget. Mindenki tudja ki az illető.